خطیب جمعه پردیسان ادامه داد: بازتأسیس رسمی این حوزه در دوران معاصر در سال ۱۳۰۱ شمسی توسط آیت‌الله حائری یزدی انجام شد که نقطه عطفی در تاریخ این حوزه مبارک به‌شمار می‌رود. حوزه علمیه قم بعدها به کانون مبارزات ضد استعماری تبدیل شد و ثمره آن، پیروزی انقلاب اسلامی بود.

استاد حوزه علمیه همچنین به حادثه تلخ روزهای گذشته در بندر شهید رجایی اشاره کرد و ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدار گفت: دلیل اصلی حادثه، طبق اعلام مسئولان، جابه‌جایی‌های غیر اصولی، عدم مراقبت لازم و رعایت‌نکردن اصول پدافند غیرعامل بوده است. وی افزود: شواهدی از خرابکاری گزارش نشده و طبق اطلاعیه ستاد کل نیروهای مسلح، هیچ مجموعه نظامی در آن منطقه محموله نظامی انباشت نکرده است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به سالروز شهادت شهید مطهری و روز معلم در ۱۲ اردیبهشت اشاره کرد و گفت: امام خمینی(ره) شهید مطهری را به‌عنوان معلم متفکر معرفی کردند. این شهید میدان‌دار جهاد تبیین بود و دغدغه‌های اصلی او در سه محور استقلال فرهنگی و مکتبی با تکیه بر ایدئولوژی اسلامی، آزادی اندیشه، و تداوم نقش‌آفرینی روحانیت خلاصه می‌شود.

حامدی در پایان افزود: چهار ویژگی مهم باعث شد شهید مطهری به عنوان میدان‌دار جهاد تبیین شناخته شود؛ اسلام‌شناسی، زمان‌شناسی، جریان‌شناسی و دشمن‌شناسی.