جستجو کردن
بستن این جعبه جستجو.

جلسه مشترک اعضای دبیرخانه و مرکز اسناد انقلاب اسلامی با حضرت آیت الله اعرافی

blank

جلسه مشترک اعضای دبیرخانه و مرکز اسناد انقلاب اسلامی با حضرت آیت الله اعرافی

آیت الله اعرافی در دیدار رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی ضمن ارائه گزارشی از اقدامات حوزه های علمیه در سالیان اخیر، به فعالیت های دبیرخانه گرامیداشت یکصدمین سالگشت احیای حوزه و دستاوردهای آن و نیز کنگره بین المللی تجلیل از مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری(ره)، یادآور شد: به عنوان حوزه های علمیه، به سهم خود قدردان همت و تلاش دوستان در این حرکت مهم هستیم.
آیت الله اعرافی بر نقش آفرینی مرکز اسناد انقلاب اسلامی به عنوان نهاد مشاور در بحث های تاریخی و اسنادی شخصیت مرحوم حاج شیخ عبدالکریم حائری تاکید نمودند و بر همکاری آن مرکز با دبیرخانه گرامیداشت یکصدمین سالگشت احیای حوزه خواستار شدند.
طراحی سایت تخصصی به منظور ارائه محصولات و نیز چگونگی تقویت بعد تولیدات علمی، فرهنگی و هنری از دیگر مباحثی بود که آیت الله اعرافی بدان تاکید نمود و خاطرنشان کرد: نیاز است تا در سریعترین زمان ممکن، برنامه جامع یک سال آینده دبیرخانه گرامیداشت یکصدمین سالگشت احیای حوزه تنظیم گردد، تا بتوان بر اساس آن رویکردها و اقدامات را تنظیم نمود.
آیت الله اعرافی در بخش پایانی سخنان خود بر لزوم توجه به تدوین مجلات، نشریات، مقالات و پایان نامه‌های تخصصی ناظر به موضوع همایش تاکید نمود.

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی، رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی نیز در ادامه این دیدار از فعالیت های مرکز اسناد حوزه ابراز شگفتی کرد و اظهار داشت: این مجموعه از سبک مدیریت خاصی و موفقی بهره برده برده است و برای اتقان فعالیت ها از تمام ظرفیت‌های علمای بلاد و بیوت مراجع نیز بهره شده است.
وی در ادامه ضمن اشاره به اهمیت تدوین دانش نامه 10 جلدی امام خمینی(ره)، گزارش مختصری از فعالیت های مرکز اسناد انقلاب اسلامی ارائه نمود و خاطرنشان کرد: ایجاد مرکز اسناد انقلاب اسلامی کار عظیم و پیش درآمدی بر مستندات انقلاب اسلامی و اتفاقات پیرامونی آن است.
رئیس مرکز اسناد انقلاب اسلامی با بیان این که برای بزرگداشت یکصدمین سالگرد تاسیس حوزه های علمیه کارهای خوبی صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: سفارش مقالات، تدوین و نهایی سازی کتاب ها، تولیدات فاخر فرهنگ، هنری، سینمایی و… از جمله اقدامات مرکز اسناد انقلاب اسلامی در این راستا به شمار می رود.
وی افزود: با توجه به ظرفیت ها و منابع شهر مقدس قم؛ می توان تولیدات رسانه‌ای ارزشمندی را در حوزه‌های سینمایی، فیلم سازی، مستند سازی و فیلم کوتاه خلق نمود، بررسی تاریخ تحولات حوزه، ابنیه و مدارس حوزه های علمیه از آغاز تا کنون از جمله موضوعاتی است که می توان بدان توجه نمود.
حجت الاسلام والمسلمین پور محمدی در پایان خاطرنشان کرد: در مصاحبه‌های تخصصی در عین تقویت وجهه تاریخی مصاحبه‌های تخصصی، باید جزئیات تاریخی محفوظات مراجع معظم تقلید و علمای بلاد مورد توجه قرار گیرد.